Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

תבשיל קינואה אפונת שלג ואפונת גינה

google analytics במתכון זה צפו 3,063 גולשים

תבשיל קינואה אפונת שלג ואפונת גינה שאסור לפספס. מדהים לאירוח, צמחוני, טבעוני וטעים ברמות על. כזה שילוב של טעמים ומרקמים מזמן לא אכלתם.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הקינואה בסיר בינוני על הלהבה הכי נמוכה בכיריים מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים 2 כוסות קינואה לבנה, מערבבים, מוסיפים כפית מלח, מערבבים, מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מערבבים ערבוב קצר, סוגרים מכסה, מנמיכים להבה ומבשלים עד שהמים נגמרים (כ - 22 דקות)
  2. בינתיים, מכניסים לתוך קערה 800 גרם אפונה מוקפאת, יוצקים מים רותחים לידיי כיסוי ומניחים בצד. קוצצים לקוביות קטנות בצל גדול ומניחים בצד. קוצצים לסלייסים אפונה גינה (צפו בסרטון ההדרכה) ומניחים בצד. קוצצים חופן נדיבה כוסברה ומניחים בצד.
  3. בסיר רחב, על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים קוביות מבצל אחד ומערבבים. מטגנים כשלוש דקות, עד שהבצל כמעט שקוף ומוסיפים כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור, כפית קינמון, כפית מלח ומערבבים היטב.
  4. מסננים את הנוזלים מהאפונה, מוסיפים אותה לסיר ומערבבים עם התבלינים. מוסיפים כפית שום כתוש, מערבבים ערבוב קצר, מוסיפים חצי כוס מים רותחים, מערבבים, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים 10 דקות.
  5. לאחר 10 דקות מוסיפים מארז אפונת שלג פרוסה לסלייסים, מערבבים, מוסיפים חופן נדיבה כוסברה קצוצה, מערבבים ומבשלים 5 דקות. לאחר 5 דקות מוסיפים את הקינואה, מערבבים היטב, מבשלים 2 דקות נוספות למיזוג טעמים וסוגרים להבה.

מתכונים קשורים

Translate »