Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

תבשיל עוף תפוחי אדמה ובטטה בבישול וצלייה

google analytics במתכון זה צפו 2,924 גולשים

תבשיל עוף תפוחי אדמה ובטטה בבישול וצלייה. לא תאמינו כמה פשוט וטעים. קבלו מתכון מנצח ❤

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. חוצים 2 בצלים ל - 2, פורסים לחצאי טבעות ומניחים בצד. מקלפים וחותכים 2 בטטות לטבעות ומניחים בצד. מקלפים וחותכים 3 תפוחי אדמה לטבעות ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים חצאי טבעות משני בצלים ומטגנים 5 דקות בלי להפוך את הבצלים. לאחר 5 דקות מערבבים ומוסיפים חצי כפית פלפל שחור, כפית פפריקה מתוקה, כפית כמון, כפית מלח, מערבבים היטב ומוסיפים את חלקי העוף כשעורם מופנה כלפי תחתית הסיר. מבשלים את העופות 10 דקות מכל צד, מוסיפים כוס מים רותחים, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים שעה.
  3. לאחר שעה מכניסים את טבעות תפוחי האדמה והבטטות לסיר ומבשלים עד לריכוך תפוחי האדמה. לאחר שתפוחי האדמה התרככו מכניסים את הסיר ללא מכסה לתנור מחומם מראש ל - 200 מעלות לרבע שעה השחמה.

מתכונים קשורים

Translate »