Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

תבשיל עוף אפונה ותירס

google analytics במתכון זה צפו 4,301 גולשים

תבשיל עוף אפונה ותירס שילדים וגם גדולים אוהבים. קבלו אחלה ארוחת צהריים. העוף נשאר עסיסי גם לאחר יומיים.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. חותכים 2 בצלים בינוניים לקוביות קטנות ומניחים בצד. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים כ - 2 דקות.
  2. מוסיפים את חלקי העוף כשעורם מופנה כלפי תחתית הסיר ומטגנים 10 דקות. לאחר 10 דקות הופכים את חלקי העוף ומטגנים 10 דקות נוספות.
  3. לאחר 10 דקות מוסיפים כוס וחצי רותחים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. מוסיפים 2 כפיות אבקת מרק עוף, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור, כפית מלח, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים 30 דקות. .
  4. לאחר 30 דקות הופכים את חלקי העוף, מכסים במכסה ומבשלים 30 דקות נוספות.
  5. שוב הופכים את חלקי העוף, מוסיפים 400 גרם אפונת גינה מוקפאת, גרגירי תירס משומרים מקופסה אחת, מערבבים, סוגרים מכסה, מבשלים 20 דקות נוספות ומכבים להבה.

מתכונים קשורים

Translate »