Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

שרבה מקרונה עם עוף

google analytics במתכון זה צפו 6,568 גולשים

שרבה מקרונה עם עוף. כל הארוחה בסיר אחד. ארוחה יותר עסיסית מזו לא תמצאו

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. קוצצים 2 בצלים גדולים לקוביות ומניחים בצד. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן 2 דקות. כשהשמן חם מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים כפית גדושה פפריקה מתוקה, חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור גרוס, ומערבבים. מוסיפים 5 ירכיים עוף ומטגנים עם התבלינים 3 דקות מכל צד. מוסיפים 2 כפות גדושות רסק עגבניות, כפית סוכר, 2 וחצי כוסות מים רותחים, כפית מלח, מערבבים, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים שעה וחצי.
  2. לאחר שעה וחצי מוסיפים 3 כפות רוטב סויה תבלון, 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים, חצי קילו פסטה (איזה שאוהבים) מערבבים ערבוב אחרון ומבשלים כ - 12 דקות / עד שהפסטה מוכנה, ללא מכסה. מערבבים מידי פעם במהלך הבישול.

מתכונים קשורים

Translate »