Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

שקדים מסוכרים עם קינמון

google analytics במתכון זה צפו 3,672 גולשים

שקדים מסוכרים עם קינמון בדיוק כמו בדוכני הרחוב בפראג. אין דברים כאלה! טעים ברמות קשות

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מעבירים למגש מרופד בנייר אפיה 3/4 כוס סוכר וכף קינמון. מפזרים את הסוכר והקינמון על המשטח ומניחים בצד.
  2. במחבת רחבה, על להבה בינונית מחממים 3 כפות מים, 1 כוס סוכר, 2 כוסות שקדים, 2 כפות תמצית וניל ומערבבים היטב כ - 15 דקות עד שהסוכר מתחיל להתקרמל. כשרואים שהסוכר מתחיל להתקרמל מעבירים את השקדים לנייר האפיה עם הסוכר והקינמון. משטחים את השקדים על הסוכר. וכל הזמן מערבבים. ממתינים לצינון מלא ושומרים בכלי אטום. (את הסוכר והקינמון הנותרים שומרים בקופסה אטומה לפעם הבאה).
  3. הערה - לקבלת תוצאה מושלמת נא צפו בסרטון ההדרכה.

מתכונים קשורים

Translate »