Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

שעועית ירוקה כרוב ניצנים טופו ומקלוני אורז

google analytics במתכון זה צפו 1,576 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

שעועית ירוקה, כרוב ניצנים, טופו ומקלוני אורז. מנה נפלאה! גם טבעונית וגם ללא גלוטן. מי רוצה ביס?

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לקערה 400 גרם שעועית ירוקה מוקפאת, כ - 12יחידות כרוב ניצנים מוקפא, יוצקים לקערה מים רותחים לכדי כיסוי הירקות ומניחים בצד כרבע שעה / עד שהירקות מפשירים. לאחר שהירקות מפשירים מסננים מהנוזלים.
  2. מכניסים לקערה אחרת 200 גרם מקלוני אורז (שליש מארז), יוצקים לקערה מים רותחים ומשרים 3 דקות. לאחר 3 דקות שופכים את המים מהקערה, שוטפים את מקלוני האורז במי ברז, מסננים מהנוזלים, חותכים לאטריות ומניחים בצד. חותכים 300 גרם טופו ומניחים בצד. מסירים את ה"רגל" ל - 4 פטריות שמפיניון פורסים ומניחים בצד.
  3. בווק או במחבת רחבה, על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן חמניות או קנולה. כשהשמן חם מכניסים לווק שעועית ירוקה וכרוב ניצנים ומבשלים 10 דקות. מערבבים / מקפיצים מידי פעם.
  4. לאחר 10 דקות מוסיפים 4 כפות גדושות רוטב טריאקי, 3 כפות רוטב סויה, טופו ומערבבים. מנמיכים להבה, מוסיפים כפית מלח ואת מקלוני האורז. מערבבים היטב, מבשלים 10 דקות נוספות / עד שהירקות רכים.
  5. הערה - לתוצאה מושלמת צפו בסרטון ההדרכה.
Translate »