
שעועית ירוקה כרוב ניצנים טופו ומקלוני אורז

פורסם ב
22/11/2018 | ב מתכונים דיאטטים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים מהירים, מתכונים צמחוניים | ע"י
שפרה נחום | אין תגובות
-
- זמן הכנה
- דקות
-
- זמן בישול
- דקות
-
- מנות
- 4
- רמת קושי קל
דרוג המתכון
- (0 /5)
- 0 דרגו
- מתכון
- הוראות הכנה
- ביקורות גודל טקסט
מרכיבים
- 200 גרם מקלוני אורז (שליש מארז)
- 400 גרם שעועית ירוקה (חצי מארז)
- כ - 12 יחידות כרוב ניצנים (חצי מארז)
- 300 גרם טופו
- 4 פטריות שמפיניון
- 3 כפות רוטב סויה
- 4 כפות רוטב טריאקי
- 2 כפות שמן חמניות או קנולה
הוראות הכנה
- מכניסים לקערה 400 גרם שעועית ירוקה מוקפאת, כ - 12יחידות כרוב ניצנים מוקפא, יוצקים לקערה מים רותחים לכדי כיסוי הירקות ומניחים בצד כרבע שעה / עד שהירקות מפשירים. לאחר שהירקות מפשירים מסננים מהנוזלים.
- מכניסים לקערה אחרת 200 גרם מקלוני אורז (שליש מארז), יוצקים לקערה מים רותחים ומשרים 3 דקות. לאחר 3 דקות שופכים את המים מהקערה, שוטפים את מקלוני האורז במי ברז, מסננים מהנוזלים, חותכים לאטריות ומניחים בצד. חותכים 300 גרם טופו ומניחים בצד. מסירים את ה"רגל" ל - 4 פטריות שמפיניון פורסים ומניחים בצד.
- בווק או במחבת רחבה, על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן חמניות או קנולה. כשהשמן חם מכניסים לווק שעועית ירוקה וכרוב ניצנים ומבשלים 10 דקות. מערבבים / מקפיצים מידי פעם.
- לאחר 10 דקות מוסיפים 4 כפות גדושות רוטב טריאקי, 3 כפות רוטב סויה, טופו ומערבבים. מנמיכים להבה, מוסיפים כפית מלח ואת מקלוני האורז. מערבבים היטב, מבשלים 10 דקות נוספות / עד שהירקות רכים.
- הערה - לתוצאה מושלמת צפו בסרטון ההדרכה.
- סועדים: 4
- מוכן תוך: 20 דקות
- קישורים: חגי תשרי, מתכונים לפסח, שבת
- מרכיבים: טופו, כרוב ניצנים, מקלוני אורז, רוטב טריאקי, רוטב סויה, שעועית ירוקה
הוראות הכנה
- מכניסים לקערה 400 גרם שעועית ירוקה מוקפאת, כ - 12יחידות כרוב ניצנים מוקפא, יוצקים לקערה מים רותחים לכדי כיסוי הירקות ומניחים בצד כרבע שעה / עד שהירקות מפשירים. לאחר שהירקות מפשירים מסננים מהנוזלים.
- מכניסים לקערה אחרת 200 גרם מקלוני אורז (שליש מארז), יוצקים לקערה מים רותחים ומשרים 3 דקות. לאחר 3 דקות שופכים את המים מהקערה, שוטפים את מקלוני האורז במי ברז, מסננים מהנוזלים, חותכים לאטריות ומניחים בצד. חותכים 300 גרם טופו ומניחים בצד. מסירים את ה"רגל" ל - 4 פטריות שמפיניון פורסים ומניחים בצד.
- בווק או במחבת רחבה, על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן חמניות או קנולה. כשהשמן חם מכניסים לווק שעועית ירוקה וכרוב ניצנים ומבשלים 10 דקות. מערבבים / מקפיצים מידי פעם.
- לאחר 10 דקות מוסיפים 4 כפות גדושות רוטב טריאקי, 3 כפות רוטב סויה, טופו ומערבבים. מנמיכים להבה, מוסיפים כפית מלח ואת מקלוני האורז. מערבבים היטב, מבשלים 10 דקות נוספות / עד שהירקות רכים.
- הערה - לתוצאה מושלמת צפו בסרטון ההדרכה.
חפש
מתכונים אחרונים
-
עוגת סנדוויץ פרג / Poppy Sandwich Cake
עוגת סנדוויץ פרג מעלפת!!! עמוסה בפרג רך ומתקתק.. אל תוותרו...
מתכון מאת שפרה נחום | -
בשר שעועית ירוקה אפונה וגזר / Green bean meat peas...
תבשיל בשר שעועית ירוקה אפונה וגזר משגע לארוחת צהריים משפחתית.
מתכון מאת שפרה נחום | -
קציצות בשר ובטטה אפויות
קציצות בשר ובטטה אפויות בלי טיפת שמן. נמאס לכם לטגן?...
מתכון מאת שפרה נחום |
מתכונים פופולריים
פוסטים אחרונים בבלוג
ענן תגיות
- קינוחים בכוסות
- מתכונים עם ביצים
- מאפים וקינוחי פרווה
- עוגות בלי הפרדת ביצים
- מתכוני אורז
- ריבות וקונפיטורות
- מתכוני סלטים
- מתכונים ללא גלוטן
- קציצות
- רטבים
- מתכוני ממולאים
- מאפים וקינוחים לחגי תישרי
- סלטים לעל האש
- לחמים פיתות ולחמניות
- מאפים מלוחים
- עוגות ללא אפיה
- על האש
- עוגות וקינוחי שוקולד
- מתכונים לעוגיות
- עוגות אישיות
- עוגות בלי מיקסר
- עוגות גבינה
- עוגות בחושות
- קינוחים
- מתכוני פשטידות
- מתכונים לעוגות
- ממולאים וקציצות
- מתכונים לקאפקייקס
- מתכוני בשר טחון
- מתכונים לבשר
- פסטה ופתיתים
- ממרחים
- מתכוני מרקים
- מאפינס
- עוגות ועוגיות כשרות לפסח
- תערובות תבלינים
- משקאות ושייקים
- סלטים מרוקאים
- מתכוני לביבות
- קיטניות ודגנים
- פוטיפורים
- מתכונים לדגים
- מתכוני עוגות שמרים
- מתכוני ירקות
- כדורי בשר
- מתכוני חמוצים
- מתכונים לעוף
- קינוחים בכוסות כשרים לפסח
- קציצות / כדורי בשר / כדורי עוף
- קינוחים כשרים לפסח
- עוגות וקינוחים טבעוניים
- מתכוני מאפים
דרג את המתכון!
0 אנשים דרגו מתכון זה.
דרוג ממוצע
עדיין אין תגובות.