Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

שעועית ירוקה כרוב ניצנים טופו ומקלוני אורז

google analytics במתכון זה צפו 1,365 גולשים

שעועית ירוקה, כרוב ניצנים, טופו ומקלוני אורז. מנה נפלאה! גם טבעונית וגם ללא גלוטן. מי רוצה ביס?

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לקערה 400 גרם שעועית ירוקה מוקפאת, כ - 12יחידות כרוב ניצנים מוקפא, יוצקים לקערה מים רותחים לכדי כיסוי הירקות ומניחים בצד כרבע שעה / עד שהירקות מפשירים. לאחר שהירקות מפשירים מסננים מהנוזלים.
  2. מכניסים לקערה אחרת 200 גרם מקלוני אורז (שליש מארז), יוצקים לקערה מים רותחים ומשרים 3 דקות. לאחר 3 דקות שופכים את המים מהקערה, שוטפים את מקלוני האורז במי ברז, מסננים מהנוזלים, חותכים לאטריות ומניחים בצד. חותכים 300 גרם טופו ומניחים בצד. מסירים את ה"רגל" ל - 4 פטריות שמפיניון פורסים ומניחים בצד.
  3. בווק או במחבת רחבה, על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן חמניות או קנולה. כשהשמן חם מכניסים לווק שעועית ירוקה וכרוב ניצנים ומבשלים 10 דקות. מערבבים / מקפיצים מידי פעם.
  4. לאחר 10 דקות מוסיפים 4 כפות גדושות רוטב טריאקי, 3 כפות רוטב סויה, טופו ומערבבים. מנמיכים להבה, מוסיפים כפית מלח ואת מקלוני האורז. מערבבים היטב, מבשלים 10 דקות נוספות / עד שהירקות רכים.
  5. הערה - לתוצאה מושלמת צפו בסרטון ההדרכה.
Translate »