Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

שניצל במילוי חזה אווז מעושן

google analytics במתכון זה צפו 1,410 גולשים

שניצל במילוי חזה אווז מעושן.  שילוב כזה קטלני עוד לא הכנתם. טעים ברמות עלללל.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכינים 3 צלחות עמוקות ליד הכיריים. אחת עם חצי כוס קמח, השנייה עם 3 ביצים טרופות והשלישית עם כוס פירורי לחם זהב. לצלחת עם פירורי הלחם מוסיפים חצי כפית אבקת שום, רבע כפית מלח ומערבבים.
  2. מניחים פרוסת חזה עוף על גבי משטח עבודה, מורחים את חלקה העליון בשכבת חרדל דקה, מניחים פרוסת חזה אווז מעושן על החרדל, מגלגלים לשבלול וסוגרים בעזרת קיסם עץ.
  3. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים כוס שמן. כשהשמן חם מצפים את שבלולי השניצל בקמח, טובלים בביצה, מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם, מצפים היטב מכל הכיוונים מעבירים למחבת. מטגנים כ - 2 דקות מכל צד / עד הזהבה ומעבירים לתבנית אפיה.
  4. אוטמים את תבנית האפייה בנייר כסף, מעבירים לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות ל - 20 דקות. מוציאים את קיסמי העץ מה"שבלולים" ומגישים.

מתכונים קשורים

Translate »