Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

שניצלונים ביתיים

google analytics במתכון זה צפו 8,650 גולשים

שניצלונים ביתיים, ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים. הכי טעים להכין אותם בבית.

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לתוך קערה 600 גרם חזה עוף טחון, 3 כפות קמח מצה, ביצה, כף שטוחה אבקת מרק עוף, חצי כפית מלח, כפית מיונז, כפית חרדל ומערבבים היטב. משטחים את התערובת בעזרת ידיים מעט רטובות על מגש מרופד בנייר אפיה ומעבירים ל - 10 דקות למקפיא. אם מרגיש לכם שהמסה מעט דלילה ניתן להוסיף כף נוספת קמח מצה. (רק במקרה הצורך!)
  2. בצלחת עמוקה אחרת מערבבים רבע כפית מלח, כוס פרורי לחם זהב וכפית אבקת שום לתערובת אחידה. מחממים במחבת רחבה כוס שמן.
  3. מוציאים את המסה השטוחה מהמקפיא וקורצים צורות שהילדים אוהבים, טובלים בפירורי הלחם המטובלים ומטגנים משני הצדדים עד שהשניצלונים זהובים. מוצאים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת עודפי השמן.

מתכונים קשורים

Translate »