Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

שוקיים ירכיים אפונה ופלפל אדום ברוטב

google analytics במתכון זה צפו 1,051 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

שוקיים ירכיים אפונה ופלפל אדום ברוטב שילדים אוהבים. הסיר חוסל בצ'יק.

דרוג המתכון

  • (4 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. קוצצים 2 בצלים גדולים לקוביות ומניחים בצד. קוצצים לקוביות פלפל אדום ומניחים בצד. בסיר רחב ונמוך (רצוי סוטאג'), על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן חמניות או קנולה. כשהשמן ממש חם מוסיפים לסיר את קוביות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים כף אבקת מרק עוף, כפית שטוחה מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית פפריקה מתוקה, כפית שטוחה בהרט, מערבבים היטב ומוסיפים את חלקי העוף.
  2. מערבבים את חלקי העוף עם הבצל והתבלינים. מטגנים כ - 5 דקות מכל צד ומוסיפים כוס מים רותחים. מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים חצי שעה.
  3. בינתיים מפשירים את האפונה. מכניסים את האפונה המוקפאת לקערה, יוצקים על האפונה מים רותחים לידי כיסוי, ממתינים 15 דקות ומסננים מהנוזלים. לאחר חצי שעה שהעוף מתבשל בכיריים מוסיפים 800 גרם אפונת גינה, קוביות מפלפל אחד, מערבבים מעט, סוגרים מכסה ומבשלים חצי שעה נוספת.

מתכונים קשורים

Translate »