שומר מקורמל ברוטב בלסמי

google analytics במתכון זה צפו 3,761 גולשים

שומר מקורמל ברוטב בלסמי לא יאמן כמה טעים ומקסים להגשה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים 2 בצלים לטבעות ומניחים בצד. שוטפים היטב את השומר, מסירים את הגבעולים, חותכים לרבעים ומניחים בצד.
  2. במחבת רחבה (רצוי נון סטיק) על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מכניסים את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף (מערבבים מידי פעם).
  3. לאחר שהבצל נעשה שקוף מוסיפים 4 כפות רוטב בלסמי, חצי כפית מלח, מערבבים ומבשלים דקה נוספת כדי שהבצל יקבל את הצבע של הבלסמי. לאחר דקה מוסיפים את רבעי השומר, מקפיצים במחבת כדי שיספגו טעמים, מנמיכים להבה, מכסים במכסה ומבשלים כ - 25 דקות / עד שהשומר מתרכך. מערבבים בזהירות ומקפיצים מידי פעם את השומר. (לא מוסיפים מים! )

מתכונים קשורים

Translate »