Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

שבבי אורז עם ירקות מוקפצים

google analytics במתכון זה צפו 8,891 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

שבבי אורז עם ירקות מוקפצים ב – 10 דקות הכנה! מתכון קל וטעים.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים מארז שבבי אורז לקערה גדולה, יוצקים מי רותחים עד כיסוי ומניחים בצד 3 דקות / עד ששבבי האורז מתרככים, שוטפים במים קרים מסננים מהנוזלים ומניחים בצד.
  2. בינתיים פורסים דק בעזרת קולפן או מנדולינה בצל, 2 קישואים בינוניים ופלפל אדום ומניחים בצד.
  3. מלהיטים מחבת רחבה או ווק 2 דקות על להבה בינונית. לאחר 2 דקות יוצקים למחבת 2 כפות שמן. מכניסים את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים את הקישואים והפלפל האדום, מערבבים ומקפיצים 2 דקות.
  4. לאחר 2 דקות מוסיפים את שבבי האורז ומערבבים. מוסיפים כפית מלח, 2 כפות גדושות רוטב טריאקי ומערבבים בעדינות עד שהרוטב מכסה את כל התבשיל. מבשלים 4 דקות נוספות / עד שהירקות מתרככים ומכבים להבה.

מתכונים קשורים

Translate »