Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
רוטב עגבניות חריף

רוטב עגבניות חריף

google analytics במתכון זה צפו 4,583 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מתכון אליפות לרוטב עגבניות חריף לפסטה או לכדורי בשר, מתאים כתוספת לכל תבשיל שתבחרו.

 

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בסיר לא גדול על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן קנולה ו - 2 כפות שמן זית כ - 2 דקות.
  2. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים בצל קצוץ גס ו - 5 שיני שום קצוצים. מבשלים כ - 2 דקות ומערבבים מידי פעם. לאחר 2 דקות מוסיפים כפית סוכר ומערבבים.
  3. ממשיכים לבשל כ - 3 דקות תוך כדי ערבוב עד להתקרמלות הסוכר ולקבלת גוון זהוב.
  4. מוסיפים פלפל ירוק חתוך גס וממשיכים לבשל כ - 5 דקות. (מערבבים מידי פעם)
  5. מוסיפים 950 גרם עגבניות מרוסקות, 100 גרם רסק עגבניות מרוכז ומערבבים.
  6. מוסיפים כפית אורגנו יבש, חצי כפית פלפל שחור גרוס, 3/4 כפית מלח דק, 2 כפיות פפריקה גרוסה, 1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ גס ללא חרצנים ומערבבים.
  7. מכסים את הסיר במכסה, מנמיכים להבה למינימום ומבשלים כ-30 דקות.
  8. בתיאבון :-)

מתכונים קשורים

Translate »