Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

רוזלך במילוי ממרח לוטוס

google analytics במתכון זה צפו 26,576 גולשים

רוזלך במילוי ממרח לוטוס – שילוב מנצח כזה עוד לא טעמתם. בצק פוקאצ'ה איטלקי אמיתי! ממרח לוטוס מתוק, משגע. ותוצאה מושלמת לקינוח שאי אפשר להפסיק לאכול. רעיון טעים אש של קפה לנדוור.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (3.8 /5)
  • 2 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מנפים לתוך קערה 500 גרם קמח. מוסיפים כף גדושה שמרים יבשים ורבע כוס סוכר. מערבבים את כל המרכיבים עם כף ויוצרים גומה באמצע הקערה. מוסיפים רבע כוס שמן, כוס + 3/4 כוס מים בהדרגה ולשים כ - 5 דקות / עד לקבלת בצק רך, חלק וגמיש. מכסים בנילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח (כ - 40 דקות / בקיץ יתכן ו - 20 דקות).
  2. לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, מקמחים משטח עבודה, מעבירים את הבצק למשטח העבודה, מחלקים ל - 5 כדורים ומתפיחים עד להכפלת הנפח / כ - 20 דקות.
  3. מדליקים תנור ל - 180 מעלות טורבו, מחממים במיקרוגל 20 שניות ממרח לוטוס מצנצנת שלמה ומניחים בצד. מרדדים על גבי משטח מקומח כל כדור למלבן. מורחים שכבה ממרח לוטוס על כל המלבן ומגלגלים לרולדה. חותכים לעוגיות, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים 14 דקות (לא יותר!). כשהעוגיות יוצאות מהתנור מניחים אותן על גבי רשת צינון (לא חובה), ממתינים שיתקררו ומפדרים באבקת סוכר.

מתכונים קשורים

Translate »