Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קציצות פראסה וקינואה

google analytics במתכון זה צפו 5,152 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

קציצות פראסה וקינואה מטריפות. מבטיחה לכם שהן יהיו להיט אצלכם בבית. קבלו מתכון סופר שווה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הקינואה - בסיר קטן על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים חצי כוס קינואה לבנה, חצי כוס קינואה אדומה, חצי כפית כמון ומערבבים. מוסיפים כוס וחצי מים רותחים, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות. לאחר 20 דקות מכבים להבה ומסירים את המכסה.
  2. מטפלים בפראסה - בסיר גדול על להבה בינונית מרתיחים כ - 2 וחצי ליטר מים. בינתיים חותכים 2 גבעולי פראסה לטבעות, מכניסים למסננת ושוטפים היטב תחת הברז. כשהמים רותחים מכניסים את הפראסה לסיר, מכסים במכסה ומבשלים 20 דקות. לאחר 20 דקות מעבירים את הפראסה למסננת וממתינים לצינון מלא.
  3. לאחר שהפראסה הצטננה, סוחטים את כל הנוזלים (את הכל!!) ומעבירים לקערה. טוחנים את הפראסה למסה חלקה בעזרת בלנדר מוט. מוסיפים לקערה את הקינואה הבשלה, ביצה, 2 כפות קמח מצה, כפית כמון, כפית מלח ומערבבים למסה אחידה.
  4. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים רבע כוס שמן. כשהשמן ממש חם יוצרים קציצות מהמסה ומכניסים אותן למחבת. מטגנים כ - 2 דקות מכל צד, עד הזהבה ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מתכונים קשורים

Translate »