Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קציצות עוף שומר ושעועית ירוקה עדינה

google analytics במתכון זה צפו 2,010 גולשים

קציצות עוף שומר ושעועית ירוקה עדינה. כל הארוחה בסיר ואם אתם מתעקשים תכינו גם סיר אורז 

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הרוטב פורסים את הבצל לטבעות ומניחים בצד. פורסים 3 יחידות שומר לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה ומניחים בצד. מכניסים 800 גרם שעועית ירוקה מוקפאת לקערה, יוצקים לקערה מים רותחים עד לכיסוי השעועית, ממתינים 10 דקות ומסננים את הנוזלים.
  2. בסיר רחב ונמוך על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים את פרוסות השומר ומטגנים 2 דקות נוספות תוך כדי ערבוב. מוסיפים שעועית ירוקה עדינה, כוס ורבע מים רותחים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. מוסיפים כף אבקת מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור, כפית שטוחה כורכום, מערבבים, מנמיכים להבה וסוגרים מכסה.
  3. מכינים את הקציצות מכניסים למאסטר סלייסר רבע חבילה כוסברה, רבע חבילה פטרוזיליה, בצל גדול וקוצצים דק. מעבירים לקערה ומוסיפים 600 גרם חזה עוף טחון, ביצה, 3 כפות קמח מצה, כף אבקת מרק עוף ומערבבים היטב. שוטפים את הידיים, משאירים אותן מעט לחות, יוצרים קציצות מהמסה ומכניסים לסיר. מנערים מעט את הסיר ומבשלים 20 דקות. לאחר 20 דקות הופכים את הקציצות ומבשלים עם מכסה סגור 20 דקות נוספות.

מתכונים קשורים

Translate »