Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קציצות עוף ברוטב עגבניות ופלפל צ'ומה

google analytics במתכון זה צפו 5,682 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

קציצות עוף ברוטב עגבניות ופלפל צ'ומה ללקק ת'אצבעות 😋

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הרוטב - בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן חצי דקה (השמן לא אמור להיות חם מאד), מוסיפים כף שום כתוש, כף פלפל צ'ומה ומערבבים היטב. מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות ומטגנים 2 דקות. מוסיפים 800 גרם עגבניות מרוסקות, רבע כוס מים רותחים, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה וסוגרים מכסה.
  2. מכינים את הקציצות - מכניסים למאסטר סלייסר בצל גדול חתוך לרבעים, חצי חבילה כוסברה, חצי חבילה פטרוזילה וקוצצים דק (לא לקצוץ יותר מידי!!!! אנחנו לא מכינים מרק).
  3. מכניסים לקערה קילו חזה עוף טחון, 6 כפות קמח מצה, 2 כפות גדושות אבקת מרק עוף, 2 ביצים, חצי כפית מלח, את הירק הקצוץ ומערבבים היטב.
  4. מערבבים את הרוטב שבסיר, יוצרים כ - 16 קציצות ומכניסים אותן לסיר בזו אחר זו. סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות. חובה לנער את הסיר מידי פעם! לאחר 20 דקות הופכים את הקציצות ומבשלים 20 דקות נוספות.
  5. הערה - אם החלטתם להכין חצי כמות קציצות עוף אין בעיה. כמות הרוטב נשארת אותה הכמות.

מתכונים קשורים

Translate »