Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קציצות עדשים אפויות

google analytics במתכון זה צפו 22,685 גולשים

קבלו מתכון אליפות לקציצות עדשים אפויות בהשראת הבשלנית האלופה נאוה מלכה. כשהן מטוגנות הן גם יוצאות פגז. אתם מוזמנים לנסות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בוררים 500 גרם עדשים כתומות, שוטפים היטב, לפחות פעמיים, מעבירים לסיר מלא מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מבשלים עד ריכוך, מסננים את הנוזלים וממתינים שיגיעו לטמפרטורת החדר.
  2. מגרדים במגרדת דקה 1 בצל גדול, 1 קישוא, 2 גזרים, סוחטים את הנוזלים ומעבירים לקערה. קוצצים דק, דק חצי חבילה פטרוזיליה, חצי חבילה כוסברה ומוסיפים לקערה. מוסיפים כף שמן, חצי כפית כורכום, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית כמון, 3/4 כוס פירורי לחם, 2 ביצים, כפית שום כתוש ולשים עד לקבלת מסה אחידה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים לשעה למקרר.
  3. מחממים תנור ל - 180 מעלות טורבו, מרפדים תבנית הנייר אפיה, משמנים מעט עם מברשת סיליקות את נייר האפיה, יוצרים קציצות מהמסה ומניחים אחת ליד השניה במרחקים סבירים. אופים כ - 15 דקות / עד שהירקות מתרככים.
  4. הערה: הקציצות טעימות אש גם כשהן מטוגנות.

מתכונים קשורים

Translate »