קציצות דגים מטוגנות

google analytics במתכון זה צפו 24,328 גולשים

קציצות דגים מטוגנות מטריפות! המתכון באדיבות הבשלנית האהובה נאוה מלכה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. טוחנים במכונת בשר בצל גדול, 11 חתיכות דג בקלה, חצי חבילת כוסברה, חצי חבילת פטרוזיליה, חצי ראש שום, תפוח אדמה גדול או 2 קטנים, סוחטים את הנוזלים, מעבירים לקערה ומניחים בצד.
  2. מוסיפים לקערה כוס פירורי לחם, כפית מלח, כפית כמון, חצי כפית פלפל שחור, 2 ביצים, כף אבקת מרק עוף ומאחדים את כל הרכיבים למסה אחידה.
  3. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים כוס שמן כ - 2 דקות.
  4. כשהשמן חם ומתחיל לעלות אדים יוצרים קציצות מהמסה ומכניסים אותן למחבת בזו אחר זו.
  5. מטגנים את קציצות הדגים עד להזהבה כ - 2 דקות מכל צד.
  6. מעבירים את הקציצות לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מתכונים קשורים

Translate »