Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קציצות בשר ובטטה אפויות

google analytics במתכון זה צפו 5,651 גולשים

קציצות בשר ובטטה אפויות בלי טיפת שמן. הכי קלות להכנה שיש. נמאס לכם לטגן? המתכון הזה בשבילכם! טעיםםםם

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפיה, מניחים 2 בטטות על גבי הנייר וצולים כ - 40 דקות / עד שהבטטות רכות. לאחר שהבטטות הצטננו, מקלפים אותן ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים לקערה 600 גרם בשר צלעות טחון, 3 כפות גדושות קמח מצה, כף גדושה אבקת מרק, 2 ביצים, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית מלח ומערבבים היטב עם הידיים, לשים ומועכים את הבטטה עם הבשר עד לקבלת תערובת במרקם אחיד.
  3. שוטפים ידיים!! מרפדים תבנית בנייר אפיה, יוצרים כ - 16 קציצות ומניחים בתבנית. אופים ב - 200 מעלות כ - 35 דקות בשלב האמצעי של התנור.

מתכונים קשורים

Translate »