Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קציצות בשר ובטטה

google analytics במתכון זה צפו 12,469 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

קציצות בשר ובטטה רכות וטעימות. חוסלו ב – 5 דקות. הילדים התלהבו וטרפו 💕לא נשאר פירור. קבלו מתכון מומלץ.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפיה, עורמים בתבנית חצי כוס מלח גס, מניחים את הבטטה על המלח וצולים כ - 40 דקות / עד שהבטטה רכה. לאחר שהבטטה הצטננה, מקלפים ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים לקערה 600 גרם בשר צלעות טחון, 3 כפות גדושות קמח מצה, כף גדושה אבקת מרק, חצי כפית פלפל שחור, 3/4 כפית מלח ומערבבים היטב עם הידיים, לשים ומועכים את הבטטה עם הבשר עד לקבלת תערובת במרקם אחיד.
  3. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 5 כפות שמן. כשהשמן חם יוצרים כ- 12 קציצות ומכניסים אותן למחבת אחת לאחר השניה. בודקים לאחר 2 דקות אם הקציצה זהובה הופכים אותה ומטגנים 2 דקות נוספות בצד השני. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מתכונים קשורים

Translate »