Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קציצות ברוטב מטבוחה

google analytics במתכון זה צפו 3,933 גולשים

קציצות ברוטב מטבוחה של אחלה. לא זו לא פרסומת! זה ממש ממש טעים, פיקנטי וממכר. הקציצות רכות ועסיסיות. הסיר חוסל ב – 10 דקות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מביאים הרבה מים לרתיחה בסיר בינוני.
  2. בסיר אחר, רחב, על להבה בינונית מחממים קילו מטבוחה עם מכסה סגור.
  3. חותכים בצל לקוביות קטנות ומעבירים לקערה. קוצצים דק רבע חבילה פטרוזיליה ומעבירים לקערה. מוסיפים 600 גרם בשר צלעות או צוואר טחון, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור, 3 כפות קמח מצה או פירורי לחם, 2 ביצים ומערבבים היטב.
  4. יוצרים קציצות, מעבירים אותן בזו אחר זו לסיר עם המים הרותחים, מבשלים 2 דקות ומעבירים לצלחת. כך עם כל הקציצות.
  5. כשמסיימים לבשל את כל הקציצות במים מכניסים אותן לסיר עם המטבוחה, יוצקים עליהן מטבוחה בעזרת כף, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות. לאחר 20 דקות הופכים את הקציצות, יוצקים עליהן מטבוחה בעזרת כף, סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות נוספות.

מתכונים קשורים

Translate »