Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קלצונה במילוי טונה פלפל צ'ומה וביצה

google analytics במתכון זה צפו 6,189 גולשים

קלצונה במילוי טונה פלפל צ'ומה וביצה. מזגו גלויות של הטריפולטאי והאיטלקי ולא תאמינו איזה קלצונה משגעת תקבלו.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מנפים לקערת המיקסר קילו קמח לחם. מוסיפים 4 כפות סוכר, 2 כפות שמרים יבשים, כף גדושה מלח ומתחילים ללוש. מוסיפים בהדרגה 2 + 4 כפות מים, 4 כפות שמן וממשיכים ללוש במהירות בינונית 10 דקות. (אפשר גם ללוש בידיים. אבל ללוש 10 דקות!), משמנים את הבצק בכף שמן, מכסים בנילון נצמד ומתפיחים 40 דקןת / עד הכפלת הנפח.
  2. לאחר 40 דקות לשים את הבצק בעזרת הידיים, מכסים בנילון נצמד ומתפיחים חצי שעה / עד להכפלת הנפח. מבשלים 4 ביצים לביצים קשות ומניחים בצד.
  3. לאחר חצי שעה משמנים את הידיים ומשטח עבודה בנדיבות, מחלקים את הבצק ל - 22 כדורים במשקל 80 גרם כל כדור, משמנים אותם, מכסים בנילון נצמד רופף ומתפיחים 10 דקות.
  4. בינתיים, מכניסים לתוך קערית 4 קופסאות טונה מסוננות משמן, 4 כפיות פלפל צ'ומה, מערבבים היטב ומניחים בצד. חותכים 4 ביצים קשות ל - 4 פרוסות ומניחים בצד.
  5. מחממים תנור ל - 200 מעלות, ומתחילים לרדד את הכדורים לעיגולים לא עבים. ממלאים חצי עיגול בכף טונה, פרוסת ביצה, וטבעות זיתים. מברישים ביצה טרופה בשוליים, סוגרים את חצי הבצק הריק על הטונה, מצמידים היטב בעזרת מזלג, מפזרים קורט מלח גס ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים 6 קלצונה בכל פעם. (לא מברישים את הקלצונה כולה בביצה!)
  6. אופים כ - 15 דקות עד שהקלצונה זהובות

מתכונים קשורים

Translate »