Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קינוחים בכוסות – קרם מרשמלו פרווה

google analytics במתכון זה צפו 17,569 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

קינוחים בכוסות – קרם מרשמלו פרווה. מי היה מאמין שקינוח שאינו חלב יצא כל כך טעים? הקינוח הזה קיבל אצלי בבית ציון 100 גם מהקטנים וגם מהגדולים.

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לתוך סיר קטן 22 יחידות מרשמלו ורודות, טיפת צבע מאכל אדום וחצי כוס מים. מניחים על הלהבה הכי נמוכה בכיריים, בוחשים עד שהמרשמלו נמס לחלוטין ומעבירים לקערית.
  2. מכניסים לתוך סיר קטן 22 יחידות מרשמלו לבנות וחצי כוס מים. מניחים על הלהבה הכי נמוכה בכיריים, בוחשים עד שהמרשמלו נמס לחלוטין ומעבירים לקערית אחרת.
  3. מקציפים 250 מיליליטר שמנת מתוקה וכף גדושה אבקת סוכר לקצף יציב. מוסיפים בזרם דק את המסה הורודה שבנתיים הגיעה לטמפרטורת החדר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב, נוקשה אך לא נוקשה מידיי. (ינזהרים מהקצפת יתר) מעבירים לשקית זילוף ללא צנטר וממלאים את הכוסיות עד החצי. (ממלאים שקית זילוף קטנה עם צנטר כוכב בקרם הנותר (בערך כוס) ומעבירים למקרר.
  4. שוטפים את קערת המיקסר ומקציפים 250 מיליליטר שמנת מתוקה וכף גדושה אבקת סוכר לקצף יציב. מוסיפים בזרם דק את המסה הלבנה שבנתיים הגיעה לטמפרטורת החדר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב, נוקשה אך לא נוקשה מידיי. (נזהרים מהקצפת יתר) מעבירים לשקית זילוף ללא צנטר וממלאים את הכוסיות עד סוף הכוסית. מיישרים בעזרת סכין את חלקה העליון של הקצפת ומניחים במגש. מזלפים על כל כוסית כוכב מהקרם הורוד ומעבירים למקרר.
  5. לפני ההגשה בעזרת צנטר לב קטן יוצרים לבבות מהמרשמלו הלבן ומניחים על הקרם.

מתכונים קשורים

Translate »