Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קינוחים בכוסות – קרם קוקוס ושוקולד פרווה

google analytics במתכון זה צפו 27,008 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

קינוחים בכוסות מקסימים ביופיים וכל כך טעימים. כשטעמתי את הקינוח הזה, התעלפתי, אם משהו אחר היה מגיש לי אותו הייתי בטוחה שהוא חלבי. הקינוח יצא כל כך טעים שזה לא יאמן!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את קרם השוקולד - בסיר קטן על להבה בינונית מביאים לסף רתיחה 500 מיליליטר שמנת צמחית ומכבים להבה. מכניסים לסיר 200 גרם קוביות שוקולד מריר, ממתינים דקה ומערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבל קרם שוקולד. מניחים בצד ל - 5 דקות צינון.
  2. יוצקים כפית מקרם השוקלד לכוסיות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים את הכוסיות למקרר. את קרם השוקולד הנותר מכניסים ללילה במקרר.
  3. מכינים את קרם הקוקוס למחרת מכניסים לתוך קערה 400 מיליליטר קרם קוקוס ששהה לילה במקרר, 250 מיליליטר שמנת צמחית, 1 אינסטנט פודינג וניל בגוון לבן, 4 כפות גדושות סוכר, 5 כפות גדושות קוקוס ומקציפים לקצף יציב.
  4. יוצקים לכוסיות את קרם הקוקוס ומניחים בצד. מקציפים את קרם השוקולד ששהה לילה במקרר לקצף יציב ונוקשה. מזלפים את הגנאש על קרם הקוקוס (השתמשתי בצנטר m1 לזילוף השוקולד על הקרם), מפזרים מעל סוכריות כסופות ומעבירים למקרר ל - 5 שעות לפחות לפני ההגשה.

מתכונים קשורים

Translate »