Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קינוחים בכוסות – פינה קולדה פרווה

google analytics במתכון זה צפו 4,861 גולשים

מתכון לקינוחים בכוסות – פינה קולדה פרווה מטריף בטעם קוקוס ואננס שהכנתי ליום העצמאות. חשבתי שהמבוגרים יאהבו אותו יותר מהילדים וטעיתי. כל הקינוחים חוסלו והילדים התמוגגו. הצבע התכלת הזכיר לי ארטיק קרח בטעם אננס של פעם, אז שילוב הצבעים מושלם לא רק ביום העצמאות. שימו לב, התקבלו 12 קינוחים מהמסה, ככל שהכוסות יהיו בעלי קיבולת קטנה יותר יתקבלו יותר קינוחים ולהיפך.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. בעזרת בלנדר מוט טוחנים 6 טבעות אננס משומר עם שליש כוס מיץ אננס מפחית שימורים עד לקבלת מסה חלקה ללא גושים. מוסיפים כפית מחית קוקוס, 4 כפות קוקוס, מערבבים ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 2 שמנת צמחית, כף סוכר ומתחילים להקציף במהירות גבוה. כשהקצף מגיע למרקם של יוגורט מוסיפים 2 אינסטנט פודינג וניל ומקציפים לקצפת במרקם נוקשה. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקוקוס והאננס תוך כדי הקצפה עד לקבלת מסה אחידה.
  3. מוציאים שליש מהמסה לשק זילוף עם צנטר כוכב ומכניסים למקרר. למסה שנותרה בקערה מוסיפים טיפת צבע מאכל כחול ומערבבים היטב, מעבירים לשק זילוף ללא צנטר ויוצקים מהמסה לכוסות כמעט עד סוף הכוס (כמו בתמונה). מוציאים את המסה הלבנה מהמקרר ומזלפים כוכב גדול על המסה הכחולה. זורים סוכריות צבעוניות, מכסים במכסה ומעבירים למקרר.

מתכונים קשורים

Translate »