Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קינוחים בכוסות – עוגת גבינה תותים וג'לי

google analytics במתכון זה צפו 12,679 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

הקינוחים האישיים תופסים מקום נכבד במטבח הישראלי. הם מדליקים, פשוטים להכנה וקוצרים הרבה מחמאות. אז קבלו באהבה מתכון לקינוחים בכוסות – עוגת גבינה תותים וג'לי משגע.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. ממסים 100 גרם חמאה במיקרוגל ומניחים בצד.
  2. מכניסים למעבד מזון 200 גרם ביסקוויטים, 100 גרם חמאה מומסת, כף סוכר ומעבדים לתערובת פירורית. מכניסים לתוך כל כוסית 2 כפיות מתערובת הביסקוויטים ומהדקים לתחתית הכוס.
  3. מכניסים לקערת המיקסר 500 גרם גבינה לבנה, 250 גרם גבינת שמנת טבעית, 1 אינסטנט פודינג וניל מקציפים 2 דקות ומניחים בצד.
  4. מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב .(יש להזהר מהקצפת יתר) מקפלית את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינות, ממלאים את הכוסות במסה סנטימטר אחד מתחת לשולי הכוסות ומעבירים למקפיא.
  5. חוצים תותים ל - 2, בעזרת חותכן לב קטן יוצרים כ - 30 לבבות תות.
  6. לאחר שהכוסיות שהו שעה במקפיא, מכינים 2 חבילות ג'לי בזק לפי הוראות היצרן. מניחים על הגבינה בכל כוסית 2 לבבות תות ומעל הלבבות יוצקים ג'לי תות כמעט עד סוף הכוס ומכניסים למקרר להתייצבות ארבע שעות לפחות לפני ההגשה.

מתכונים קשורים

Translate »