אחד הקינוחים הכי טעימים באתר. חובבי הקוקוס יעופו עליו!

קינוחים בכוסות – באונטי קוקוס וניל

-
- זמן הכנה
- דקות
-
- מנות
- 16
- רמת קושי מורכב
דרוג המתכון
- (0 /5)
- 0 דרגו
- מתכון
- הוראות הכנה
- ביקורות גודל טקסט
מרכיבים
- 1 חטיף שוקולד באונטי
- המרכיבים לקרם קוקוס
- 400 מיליליטר קרם קוקוס ששהה לילה במקרר (לא חלב קוקוס)
- 1 אינסטנט פודינג וניל לבן (יש בכל מרכול אינסטנט פדינג ללא גוון צהוב)
- 250 מיליליטר שמנת מתוקה לקצפת
- 4 כפות קוקוס
- 4 כפות סוכר
- המרכיבים לגנאש שוקולד
- 200 גרם שוקולד חלב
- 1 שמנת מתוקה
- סוכריות כסופות אם אין ניתן להשתמש בקוקוס קלוי
- 16 כוסות לקינוחים 70 מיליליטר
הוראות הכנה
- מסדרים 16 כוסיות על מגש.
- מכינים את הגנאש בסיר קטן על להבה בינונית מביאים לרתיחה 250 מיליליטר שמנת מתוקה ומכבים להבה. מכניסים לסיר 200 גרם קוביות שוקולד חלב, ממתינים דקה ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקבל קרם שוקולד. מניחים בצד לצינון של 10 דקות.
- לאחר 10 דקות מחלקים חטיף באונטי ל - 16 פיסות קטנות ומניחים בתחתית כל כוסית, מוסיפים לכל כוסית כף גנאש (לא יותר) מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למהלך הלילה. את הקרם שנשאר בסיר הקטן מכסים בניילון נצמד ומעבירים גם אותו למקרר למהלך הלילה.
- למחרת מכניסים לתוך קערה 400 מיליליטר קרם קוקוס ששהה לילה במקרר, 250 מיליליטר שמנת מתוקה לקצפת, 1 אינסטנט פודינג לבן, 4 כפות גדושות סוכר, 4 כפות גדושות קוקוס ומקציפים לקצף יציב.
- יוצקים לכוסיות את קרם הקוקוס ומניחים בצד. בינתיים מקציפים את גנאש השוקולד ששהה לילה במקרר לקצף יציב ונוקשה. מזלפים בעזרת צנטר כוכב את הגנאש על קרם הקוקוס, מפזרים מעל סוכריות מוכספות ומעבירים למקרר ל - 5 שעות לפחות לפני ההגשה.
הוראות הכנה
- מסדרים 16 כוסיות על מגש.
- מכינים את הגנאש בסיר קטן על להבה בינונית מביאים לרתיחה 250 מיליליטר שמנת מתוקה ומכבים להבה. מכניסים לסיר 200 גרם קוביות שוקולד חלב, ממתינים דקה ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקבל קרם שוקולד. מניחים בצד לצינון של 10 דקות.
- לאחר 10 דקות מחלקים חטיף באונטי ל - 16 פיסות קטנות ומניחים בתחתית כל כוסית, מוסיפים לכל כוסית כף גנאש (לא יותר) מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למהלך הלילה. את הקרם שנשאר בסיר הקטן מכסים בניילון נצמד ומעבירים גם אותו למקרר למהלך הלילה.
- למחרת מכניסים לתוך קערה 400 מיליליטר קרם קוקוס ששהה לילה במקרר, 250 מיליליטר שמנת מתוקה לקצפת, 1 אינסטנט פודינג לבן, 4 כפות גדושות סוכר, 4 כפות גדושות קוקוס ומקציפים לקצף יציב.
- יוצקים לכוסיות את קרם הקוקוס ומניחים בצד. בינתיים מקציפים את גנאש השוקולד ששהה לילה במקרר לקצף יציב ונוקשה. מזלפים בעזרת צנטר כוכב את הגנאש על קרם הקוקוס, מפזרים מעל סוכריות מוכספות ומעבירים למקרר ל - 5 שעות לפחות לפני ההגשה.
מתכונים קשורים
חפש
מתכונים אחרונים
-
עוגת סנדוויץ פרג / Poppy Sandwich Cake
עוגת סנדוויץ פרג מעלפת!!! עמוסה בפרג רך ומתקתק.. אל תוותרו...
מתכון מאת שפרה נחום | -
בשר שעועית ירוקה אפונה וגזר / Green bean meat peas...
תבשיל בשר שעועית ירוקה אפונה וגזר משגע לארוחת צהריים משפחתית.
מתכון מאת שפרה נחום | -
קציצות בשר ובטטה אפויות
קציצות בשר ובטטה אפויות בלי טיפת שמן. נמאס לכם לטגן?...
מתכון מאת שפרה נחום |
מתכונים פופולריים
פוסטים אחרונים בבלוג
ענן תגיות
- עוגות בלי מיקסר
- מתכוני מרקים
- מתכונים לדגים
- מתכונים לעוגות
- עוגות בלי הפרדת ביצים
- על האש
- תערובות תבלינים
- מתכוני אורז
- משקאות ושייקים
- פוטיפורים
- ממולאים וקציצות
- עוגות ללא אפיה
- מתכוני מאפים
- לחמים פיתות ולחמניות
- סלטים לעל האש
- מתכונים לקאפקייקס
- מתכונים לעוגיות
- מתכוני חמוצים
- קינוחים כשרים לפסח
- מתכונים לבשר
- פסטה ופתיתים
- מתכוני עוגות שמרים
- מתכונים לעוף
- מתכוני בשר טחון
- מתכוני ממולאים
- מאפינס
- מתכוני לביבות
- סלטים מרוקאים
- עוגות אישיות
- מאפים וקינוחי פרווה
- מאפים וקינוחים לחגי תישרי
- ממרחים
- מתכונים עם ביצים
- עוגות גבינה
- עוגות וקינוחי שוקולד
- מתכונים ללא גלוטן
- רטבים
- קיטניות ודגנים
- קינוחים
- עוגות ועוגיות כשרות לפסח
- מתכוני סלטים
- מתכוני ירקות
- מאפים מלוחים
- קינוחים בכוסות כשרים לפסח
- קציצות
- מתכוני פשטידות
- קינוחים בכוסות
- עוגות בחושות
- עוגות וקינוחים טבעוניים
- ריבות וקונפיטורות
- כדורי בשר
- קציצות / כדורי בשר / כדורי עוף
דרג את המתכון!
0 אנשים דרגו מתכון זה.
דרוג ממוצע
עדיין אין תגובות.