Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קינוחים בכוסות – באונטי קוקוס וניל

google analytics במתכון זה צפו 15,195 גולשים

אחד הקינוחים הכי טעימים באתר. חובבי הקוקוס יעופו עליו!

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מסדרים 16 כוסיות על מגש.
  2. מכינים את הגנאש בסיר קטן על להבה בינונית מביאים לרתיחה 250 מיליליטר שמנת מתוקה ומכבים להבה. מכניסים לסיר 200 גרם קוביות שוקולד חלב, ממתינים דקה ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקבל קרם שוקולד. מניחים בצד לצינון של 10 דקות.
  3. לאחר 10 דקות מחלקים חטיף באונטי ל - 16 פיסות קטנות ומניחים בתחתית כל כוסית, מוסיפים לכל כוסית כף גנאש (לא יותר) מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למהלך הלילה. את הקרם שנשאר בסיר הקטן מכסים בניילון נצמד ומעבירים גם אותו למקרר למהלך הלילה.
  4. למחרת מכניסים לתוך קערה 400 מיליליטר קרם קוקוס ששהה לילה במקרר, 250 מיליליטר שמנת מתוקה לקצפת, 1 אינסטנט פודינג לבן, 4 כפות גדושות סוכר, 4 כפות גדושות קוקוס ומקציפים לקצף יציב.
  5. יוצקים לכוסיות את קרם הקוקוס ומניחים בצד. בינתיים מקציפים את גנאש השוקולד ששהה לילה במקרר לקצף יציב ונוקשה. מזלפים בעזרת צנטר כוכב את הגנאש על קרם הקוקוס, מפזרים מעל סוכריות מוכספות ומעבירים למקרר ל - 5 שעות לפחות לפני ההגשה.

מתכונים קשורים

Translate »