קדרת אוסובוקו עם גריסי פנינה וירקות שורש

google analytics במתכון זה צפו 4,365 גולשים

קדרת אוסובוקו עם גריסי פנינה וירקות שורש בבישול איטי, בסיר ברזל יצוק בדיוק כמו פעם. החום עוטף את התבשיל ומתפזר בסיר בצורה מושלמת. הבשר וגריסי הפנינה רכים, נימוחים והארומה בבית משגעת.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. קוצצים לקוביות קטנות 2 בצלים גדולים ומניחים בצד. קוצצים לקוביות קטנות 4 גזרים בינוניים ומניחים בצד. פורסים 8 שיני שום לאורכם ומעבירים לקערית.
  2. בסיר רחב (רצוי סיר ברזל יצוק) על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן, כשהשמן ממש חם מכניסים לסיר קילו וחצי קוביות אוסובוקו ומטגנים מכל הכיוונים עד שהבשר משנה את צבעו ו"נסגר". מוציאים את הבשר מהסיר לקערה.
  3. לאותו הסיר (אין צורך לשטוף) מוסיפים כף שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים קוביות משני בצלים גדולים ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים קוביות מארבע גזרים בינוניים, 8 שיני שום פרוסות, מטגנים 2 דקות נוספות ומכניסים את קוביות הבשר חזרה לסיר.
  4. מוסיפים לסיר 5 כוסות מים רותחים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומוסיפים כפית שטוחה פלפל שחור, כפית שטוחה כורכום, כפית פפריקה מתוקה, כפית כמון, כפית מלח, מערבבים סוגרים מכסה ומבשלים 3 שעות.
  5. לאחר 3 שעות בוררים, שוטפים היטב את גריסי הפנינה, מסננים מנוזלים ומוסיפים לסיר. מוסיפים כפית מלח, כפית כמון, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים כ - 40 דקות / עד שגריסי הפנינה מוכנים.

מתכונים קשורים

Translate »