Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

צלי כתף עם בצל, פטריות ופסטה

google analytics במתכון זה צפו 5,941 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מדהים כמה שזה טעים! הפסטה סופגת את הטעמים של הבשר והפטריות ומתקבלת מנה טעימה במיוחד.

דרוג המתכון

  • (3 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים 2 בצלים לטבעות ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן כ - 2 דקות. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים את טבעות בצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
  3. כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את פרוסות הבשר וצורבים אותן משני הצדדים.
  4. לאחר שפרוסות הבשר נצרבו מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. מוסיפים 3 כפות רוטב טריאקי, 3 כפות סילאן ומערבבים.
  5. מבשלים שעתיים וחצי. לאחר שעתיים וחצי שוטפים את הפטריות, מסננים, מוסיפים לסיר ומערבבים. מבשלים 10 דקות.
  6. לאחר 10 דקות מוסיפים את סלסלות הפסטה, מבשלים 13 דקות נוספות ומכבים להבה.

מתכונים קשורים

Translate »