Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פשטידת תרד

google analytics במתכון זה צפו 9,391 גולשים

איזו פשטידה הורסתתתת. הרגע יצאה מהתנור וכולי נלהבת. טעימה מאד! ממליצה בחום לנסות.

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות חם.
  2. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. בינתיים קוצצים 2 בצלים לטבעות דקות . בסיום החיתוך מוסיפים את טבעות הבצל למחבת ומערבבים. מוסיפים חצי כפית מלח מטגנים עד שהבצל נעשה שקוף ומכבים להבה.
  3. מסירים את גבעולי התרד, מכניסים לסיר, יוצקים לסיר מים רותחים וממתינים כ - 2 דקות. לאחר 2 דקות סוחטים את כל הנוזלים מהתרד, קוצצים גס ומעבירים לקערה.
  4. מוסיפים לקערה 5 ביצים, 500 גרם גבינה לבנה, כוס פתיתי גבינה צהובה, גביע קוטג', 2 גביעים שמנת חמוצה, בצלים מטוגנים, 4 כפות קמח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח ומערבבים.
  5. משמנים תבנית גדולה בחמאה ומעבירים את המסה לתבנית. מפזרים מעל המסה 3 כפות פירורי לחם זהב, מכניסים לתנור ואופים כ - 40 דקות / עד שהפשטידה זהובה.

מתכונים קשורים

Translate »