Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פשטידת תירס ואטריות

google analytics במתכון זה צפו 10,369 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

אחת הפשטידות המושקעות והטעימות. מתאימה לאירוח ונהדרת לחג השבועות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מבשלים 500 גרם אטריות רחבות לפי הוראות היצרן, מסננים מנוזלים, שוטפים במים קרים ומעבירים לקערה. מסננים את התירס מהנוזלים ומוסיפים לקערה.
  2. מוסיפים גביע קוטג', חצי קוביה גבינה בולגרית, כוס גבינת קשקבל מגורדת, כוס גבינה צהובה מגורדת, 3 ביצים, כפית מלח, 1 שמנת חמוצה ומערבבים.
  3. משמנים תבנית גדולה, יוצקים את המסה לתבנית, מפזרים מעל המסה חצי כוס גבינת קשקבל מגורדת , מטפטפים בעזרת כף 25 גרם חמאה מומסת ואופים 50 דקות ב - 180 מעלות חם / עד שהפשטידה שחומה (גם בדפנות) ויציבה במרכזה .

מתכונים קשורים

Translate »