Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פשטידת פטריות ואטריות

google analytics במתכון זה צפו 20,998 גולשים

קבלו את הפשטידה של הביוקר, טעימה, עשירה עם טעם פטריות דומיננטי במיוחד. המתכון באדיבות הבשלנית אביטל סרגוסטי. אביטל, תודה. תודה מיוחדת לבלוגר האלוף אבי שקדי שערך להנאתנו מתכון מצולם. קישור למתכון המצולם

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מבשלים אטריות רחבות לפי הוראות היצרן, מסננים מנוזלים ומניחים בצד לצינון.
  2. פורסים בצל לטבעות דקות ומניחים בצד. פורסים 2 סלסלות פטריות לטבעות דקות בעזרת מנדולינה ומניחים בצד. (אם בחרתם להשתמש בפטריות משומרות סננו את הנוזלים)
  3. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים למחבת את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את הפטריות ומערבבים. מבשלים כדקה תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים חצי כפית מלח, כף אבקת מרק פטריות, חצי כפית פלפל שחור מערבבים, מבשלים 3 דקות ומכבים להבה.
  5. מנפים 5 כפות קמח לתוך קערה ומוסיפים את האטריות שהתקררו, תערובת הפטריות והבצל, גביע קוטג', 2 כוסות פתיתי גבינה צהובה, 1 שמנת חמוצה, 1 שמנת מתוקה, חצי קוביה גבינה בולגרית, 3 ביצים, חצי כפית מלח, כף אבקת מרק פטריות ומערבבים.
  6. משמנים תבנית חד פעמית גדולה מעבירים את המסה לתבנית ואופים ב - 190 מעלות חם שעה / עד שהפשטידה יציבה במרכזה.

מתכונים קשורים

Translate »