Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פשטידת לינגוויני (פסטה שטוחה) וגבינות

google analytics במתכון זה צפו 3,290 גולשים

פשטידת לינגוויני (פסטה שטוחה) וגבינות במרקם לזניה. קצרה מליון מחמאות בקרב אורחים שהיו לי.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. ממלאים סיר גדול במי ברז, מוסיפים חצי כפית מלח, מביאים לרתיחה, שוברים את הלינגוויני לחצי ומכניסים לסיר. מבשלים ללא מכסה בהתאם להוראות היצרן (בערך 11 דקות), מערבבים מידי פעם. מסננים מהנוזלים ומעבירים לקערה.
  2. ממתינים שהלינגוויני יתקרר. מוסיפים צנצנת רוטב לפסטה של קנור, כפית אורגנו, כפית שטוחה מלח, 5 ביצים, 1 גביע קוטג', 1 גביע שמנת חמוצה, 1 קובית גבינה בולגרית רכה ומערבבים היטב עד שנוצרת מסה אחידה.
  3. משמנים תבנית חד פעמית גדולה (לא הענקית ולא הבינונית!), מעבירים את המסה לתבנית ומפזרים פרורי לחם גריסיני בנדיבות. אופים שעה ב - 200 מעלות בתנור שחומם מראש. לא מכסים את הפשטידה במהלך האפיה.

מתכונים קשורים

Translate »