Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פשטידת כרישה

google analytics במתכון זה צפו 5,076 גולשים

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים את החלק הלבן של הכרישה לטבעות, מעבירים למסננת ושוטפים היטב.
  2. בסיר בינוני מביאים 2 ליטר מים לרתיחה, מכניסים את טבעות הכרישה לסיר ומבשלים 10 דקות.
  3. מסננים את הכרישה מהמים הרותחים ומניחים בצד.
  4. מכניסים לתוך קערה גדולה 5 ביצים, 5 כפות קמח, גביע שמנת חמוצה (200 גרם), חצי קוביית גבינה מלוחה מפוררת, 200 גרם גבינה צהובה, גביע קוטג', 50 גרם חמאה מומסת, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, את טבעות הכרישה ומערבבים.
  5. משמנים תבנית חד פעמית בינונית או תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ בחמאה ושופכים את המסה לתבנית.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כשעה / עד שהפשטידה זהובה.

מתכונים קשורים

Translate »