Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פשטידת כרובית

google analytics במתכון זה צפו 67,678 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

לא טעמתי באף מקום פשטידת כרובית כל כך טעימה. לקחתי את הפשטידה לערב חברים, הפשטידה חוסלה ב – 10 דקות.

דרוג המתכון

  • (4.6 /5)
  • 8 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. הופכים את הכרובית כך שהפרח יהיה כלפי מטה והשורש כלפיכם.
  2. מסירים את כל העלים וחותכים את הכרובית מהשורש לפרחים לא גדולים.
  3. מכניסים לסיר גדול כפית מלח וממלאים עד למחציתו במים. מניחים את הסיר על להבה בינונית, מביאים לרתיחה, מכניסים את פרחי הכרובית לסיר לאחר שהמים רתחו, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות.
  4. מסננים את פרחי הכרובית מהנוזלים וממתינים שיצטננו.
  5. מכניסים לקערה 5 ביצים, גביע קוטג', 3 כפות גבינה לבנה, 1 שמנת חמוצה, 2 כוסות פתיתי גבינה צהובה, כפית אבקת אפיה, 5 כפות קמח, רבע כפית אגוז מוסקט, כפית מלח ומערבבים היטב. (אפשר בעזרת מזלג)
  6. משמנים תבנית עם כף שמן, מניחים את פרחי הכרובית בתבנית כך שפרחי הכרובית יכסו את התחתית. (אני השתמשתי בתבנית חד פעמית גדולה - לא הענקית)
  7. יוצקים את המסה על פרחי הכרובית, מפזרים מעל 2 כפות פתיתי גבינה צהובה וכף פירורי לחם.
  8. מכניסים לתנור ואופים ב - 180 מעלות חום שעה ורבע / עד שהפשטידה זהובה.

מתכונים קשורים

Translate »