Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פשטידת ברוקולי

google analytics במתכון זה צפו 13,548 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מתכון לפשטידת ברוקולי קבלו את פשטידת הדגל שלי. טעימה, גבוה, ממש מדהימה.

דרוג המתכון

  • (4.8 /5)
  • 4 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות. מכניסים לקערת זכוכית עמוקה את פרחי הברוקולי ויוצקים עליהם מים רותחים. לאחר כ - 4 דקות כשהברוקולי הפשיר מסננים את הברוקולי מהנוזלים וחוצים את פרחי הברוקולי הגדולים ל - 2.
  2. מוסיפים לקערה 5 ביצים, 5 כפות גדושות קמח (אפשר קמח מלא), כוס גבינת מוצרלה מגורדת, חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת, 2 שמנת חמוצה, גביע קוטג' 5%, כף חמאה, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית אבקת אפיה ומערבבים. משמנים תבנית (פיירקס או תבנית חד פעמית בינונית בגודל 26/30) ויוצקים את הבלילה לתבנית.
  3. מפזרים מעל הבלילה 3 כפות פירורי לחם, מכניסים לאפיה באמצע התנור ומניחים על הפשטידה נייר כסף. (לא אוטמים את התבנית רק מניחים כדי שלא יהיה חום ישיר מהחלק העליון של התנור). לאחר 40 דקות מסירים את נייר הכסף ואופים 7 דקות נוספות / עד שהפשטידה זהובה ויציבה.

מתכונים קשורים

Translate »