Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פשטידת בצל

google analytics במתכון זה צפו 12,029 גולשים

לא חייבים לקחת משכנתה בכדי להכין פשטידה מצוינת. קבלו את פשטידת הבצל הכי טעימה שיש.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. חוצים 3 בצלים סגולים ו - 2 בצלים לבנים ל - 2 ופורסים לטבעות דקות.
  2. במחבת רחבה (אפשר גם בסוטאג') מחממים 2 כפות שמן כ - 2 דקות. כשהשמן חם מוסיפים את חצאי טבעות הבצל, חצי כפית מלח, מערבבים ומטגנים עד שהבצל הופך לשקוף. מכבים להבה ומניחים בצד לצינון.
  3. מעבירים את הבצלים לקערה ומוסיפים 500 גרם גבינה לבנה, גביע שמנת חמוצה, 2 כוסות פתיתי גבינה צהובה, 5 ביצים, 5 כפות קמח, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים.
  4. משמנים תבנית חד פעמית גדולה (לא הענקית) מעבירים את המסה לתבנית, מפזרים מעל המסה כף פירורי לחם ואופים שעה ורבע ב - 180 מעלות חם / עד שהפשטידה זהובה .

מתכונים קשורים

Translate »