Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פשטידת בטטה

google analytics במתכון זה צפו 3,055 גולשים

פשטידת בטטה נפלאה ופשוטה להכנה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. חותכים 2 בטטות לקוביות קטנות ומניחים בצד.
  2. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  3. מניחים נייר אפיה על תבנית ומניחים את קוביות הבטטה על נייר האפיה.
  4. מורחים מעט שמן על הבטטות מפזרים קורט מלח, אופים 15 עד 20 דקות ומעבירים לקערה.
  5. כשקוביות הבטטה מתקררות חותכים את הגבינה הבולגרית ומכניסים לקערה, מוסיפים 5 ביצים, 200 גרם שמנת חמוצה, 500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%, כוס וחצי פתיתי גבינה צהובה או גבינת מוצרלה מגורדת, 4 כפות קמח, כפית אבקת אפיה, 3/4 כפית מלח, 1/4 כפית אגוז מוסקט 250 גרם חמאה ומערבבים.
  6. משמנים בחמאה תבנית פיירקס או תבנית חד פעמית בינונית 26/30 ומעבירים את המסה לתבנית.
  7. אופים את הפשטידה בחום של 180 מעלות כ - 40 דקות.
  8. הפשטידה מוכנה כשהיא יציבה וזהובה.

מתכונים קשורים

Translate »