Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פקעות בוטנים / טרפש

google analytics במתכון זה צפו 3,813 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

פקעות בוטנים / טרפש בקלי קלות. ללא קמח מתאימות לחג הפסח, למימונה, לחינות ולאירוח. מתכון סופר קל.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים למעבד מזון 600 גרם בוטנים גרוסים ומעבדים כ - 20 שניות. מכבים את פעילות המעבד ומוסיפים 2 כוסות סוכר, כפית גדושה קינמון, חצי כפית מחוקה ציפורן (לא יותר!!) ומפעילים את המיקסר ל - 20 שניות נוספות / עד שמתקבל קמח בוטנים במרקם גס.
  2. מעבירים את הבוטנים לקערה, מוסיפים 4 ביצים ומערבבים היטב.
  3. מדליקים תנור ל - 170 מעלות. מכניסים לקערית 1/2 כוס אבקת סוכר. משמנים את הידיים, יוצרים כדורים במשקל 19 גרם, מגלגלים בנדיבות באבקת סוכר ומניחים במנג'טים מספר 1 וחצי(כ - 65 מנג'טים), אופים 15 דקות (לא יותר!).
  4. הערה - ניתן להוסיף רבע כפית אבקת אפיה ליצירת יותר סדקים מעל העוגיה. ניתן לקנות בוטנים טבעיים ולקלות בבית. כשהבוטנים מתקררים לטחון במעבד מזון. אפשר לטחון עם הקליפה.

מתכונים קשורים

Translate »