פפרדלה ביצים עם בצל ופטריות

google analytics במתכון זה צפו 3,830 גולשים

פפרדלה ביצים עם בצל ופטריות היא תוספת קלילה ונפלאה לארוחת הצהריים שלכם.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים 2 בצלים לטבעות דקות ומניחים בצד. פורסים 2 מארזי פטריות שמפניון (ללא "הרגל") ומניחים בצד.
  2. מבשלים סלילי פפרדלה ביצים ממארז שלם, מסננים מנוזלים ומניחים בצד.
  3. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים טבעות בצל מ - 2 בצלים גדולים ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים פטריות שמפניון פרוסות ומטגנים עד שהפטריות משנות את צבען. מוסיפים כף אבקת מרק פטריות, חצי כפית פלפל שחור, כפית אבקת קארי הודי ומערבבים. מנמיכים להבה, מוסיפים את האטריות המוכנות, מערבבים ערבוב קצר, מבשלים 3 דקות נוספות ומכבים להבה.

מתכונים קשורים

Translate »