Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פסטה קקאו ברוטב שמנת בטטה וברוקולי

google analytics במתכון זה צפו 1,332 גולשים

איטליה עשתה לי רק טוב. אני מאוהבת. אין על המטבח האיטלקי!  הוא צבעוני עשיר בטעמים טבעים והכנת התבשילים לא ממש מסובכת. אם בא לכם להשתגע ולשגע את האורחים שלכם אתם מוזמנים לנסות את המתכון ההורס. איזה כיף שהרוטב המעלף הזה מתאים לכל סוגי הפסטה. 

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מקלפים בטטה בינונית, חותכים לקוביות קטנות ומניחים בצד. מפוררים את פרח ברוקולי לפרחים סופר קטנים, זורקים את הגבעול ומניחים בצד.
  2. בסיר קטן על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את קוביות הבטטה ומטגנים עד ריכוך כ - 5 דקות. מוסיפים את פרחי הברוקולי, מערבבים, מטגנים דקה, כותשים 4 שיני שום לתוך הסיר ומערבבים.
  3. מוסיפים רבע כוס חלב, מיכל שמנת מתוקה, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. לאחר הנמכת הלהבה מוסיפים חצי כפית מלח, חצי כפית סוכר, רבע כפית אגוז מוסקט, מערבבים ומבשלים כ - 3 דקות.
  4. מכבים להבה, מוסיפים חצי כוס פתיתי מוצרלה, חצי כוס גבינת פרמז'ן מגורדת, 25 גרם חמאה, מערבבים ערבוב מהיר ומניחים בצד.
  5. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים מנוזלים, מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים את הרוטב ומגישים מיד (אם הרוטב הספיק להתקרר מחממים חימום קצר ויוצקים על הפסטה).

מתכונים קשורים

Translate »