Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פסטה קסטלנה עם אריסה ובצל

google analytics במתכון זה צפו 5,854 גולשים

פסטה קסטלנה עם אריסה ובצל – פסטה ורוטב חריף ב – 10 דקות. טעים כתוספת פיקנטית לשניצלים וקציצות.

דרוג המתכון

  • (2.8 /5)
  • 2 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים 2 בצלים גדולים לטבעות בינוניות ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים את טבעות הבצל, מערבבים מידי פעם עד שהבצל נעשה שקוף.
  3. כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים כף אריסה, כף רוטב צ'ילי מתוק, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כורכום, כפית ורבע מלח ומערבבים. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומבשלים 2 דקות.
  4. לאחר 2 דקות מוסיפים 5 וחצי כוסות מים רותחים (עד לגובה הפסטה), מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ -15 דקות
  5. לאחר שמכבים להבה מניחים למנוחה של 2 דקות כדי שכל הטעמים יספגו בפסטה, מערבבים ומגישים.

מתכונים קשורים

Translate »