Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פסטה פסטיבל בשום ושמן זית

google analytics במתכון זה צפו 3,137 גולשים

פסטה פסטיבל בשום ושמן זית. הכי פשוט זה הכי טעים. לא יאמן כמה נפלאה המנה הזו.

דרוג המתכון

  • (1.3 /5)
  • 2 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן - מרתיחים מים בסיר גדול. כשהמים מגיעים לרתיחה מכניסים את הפסטה, מבשלים כ - 11 דקות ומעבירים למסננת לסינון הנוזלים. לא שוטפים את הפסטה!!!
  2. בינתיים, עד שהפסטה מוכנה, פורסים 2 בצלים סגולים לטבעות דקות ומניחים בצד. פורסים 8 שיני שום ומניחים בצד. בסיר רחב ונמוך מחממים שליש כוס שמן זית עדין. כשהשמן חם מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים דקה. מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים דקה נוספת תוך כדי ערבוב. מוסיפים כוס זיתים שחורים או זיתי קלמטה, כפית מלח ומערבבים היטב.
  3. מעבירים את הפסטה המסוננת לרוטב. מערבבים היטב, מבשלים כ - 3 דקות נוספות, מערבבים מידי פעם ומכבים להבה.
  4. הערה - בשום אופן לא משתמשים בזיתים מושחרים!!!

מתכונים קשורים

Translate »