Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פסטה ברוטב רוזה

google analytics במתכון זה צפו 5,410 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מתכון לפסטה ברוטב רוזה הכי טעים בעולם!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בסיר קטן על להבה נמוכה מחממים 50 גרם חמאה עם רבע כוס שמן עד שהחמאה נמסה. כשהחמאה נמסה מוסיפים בזהירות 800 גרם עגבניות מורוסקות (באיכות טובה), מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
  2. מוסיפים כפית גדושה שום כתוש, כפית סוכר, כפית ורבע מלח ומערבבים. מבשלים עם במכסה סגור 30 דקות. מורידים לרגע מהכיריים, מכניסים לסיר בלנדר מוט, מרסקים בפולסים קצרים עד לקבלת מסה חלקה ומחזירים לכיריים.
  3. מוסיפים 250 מיליליטר שמנת מתוקה, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים 5 דקות (מערבבים מידי פעם). מוסיפים 150 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת ומערבבים היטב.
  4. מבשלים פסטה עם כפית מלח לפי הוראות היצרן (כ - 11 דקות), מסננים מנוזלים, מעבירים לקערת הגשה, יוצקים את הרוטב על הפסטה, מפזרים כף גבינת פרמזן על הרוטב ומגישים. (חשוב מאד להכין את הרוטב לפני הכנת הפסטה או בסמוך)

מתכונים קשורים

Translate »