Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פסטה ברוטב פומודורו (tubettone)

google analytics במתכון זה צפו 5,153 גולשים

רוצים לבשל באיטלקית? תתחילו לחשוב פשוט. בצפון איטליה יצא לי לאכול פסטה נפוליטאנית ברוטב פומודורו. החיבור בין הפסטה לעגבניה מזן תמר מושלם. מתכון בסיסי, קל להכנה ובהחלט מומלץ לנסות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הרוטב - טוחנים בעזרת בלנדר מוט 800 גרם עגבניות תמר טריות או 800 גרם עגבניות תמר משומרות ומניחים בצד. (אני השתמשתי במשומרות, פתחתי את הקופסה, הכנסתי פנימה את מוט הבלנדר וטחנתי עם הנוזלים)
  2. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים כ - 3 דקות עד שהן מגיעות לרתיחה. מנמיכים להבה, מוסיפים כפית מלח, 2 כפיות סוכר חום, כפית פפריקה מתוקה ומערבבים.
  3. קוצצים גס 15 עלי בזיליקום טריים, מוסיפים לסיר, מערבבים ומבשלים את הרוטב כ - 40 דקות עד שרואים שהרוטב הצטמצם.
  4. מכינים את הפסטה - בסיר רחב מביאים לרתיחה כ - 4 ליטר מים. כשהמים רותחים מוסיפים חצי כפית מלח, מערבבים, מוסיפים את הפסטה, מבשלים כ - 11 דקות / לפי הוראות היצרן, מכבים להבה ומסננים את הנוזלים.
  5. מעבירים את הפסטה לקערת הגשה, יוצקים על הפסטה את הרוטב, מערבבים ומגישים.

מתכונים קשורים

Translate »