Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פלפלים ממולאים בשר ובורגול בבישול איטי

google analytics במתכון זה צפו 8,480 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

פלפלים ממולאים בשר ובורגול. מבטיחה לכם שכאלה ממולאים טעימים עוד לא אכלתם. הפלפלים בושלו בישול איטי בסיר יצוק של LE CREUSET, חום הלהבה התפזר באופן מושלם בסיר והפלפלים יצאו מעדן.

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הרוטב - פורסים לטבעות 2 בצלים ומניחים בצד. בסיר ברזל יצוק, על להבה בינונית, מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים את הבצלים הפרוסים ומטגנים עד שהבצלים נעשים שקופים. מוסיפים 800 גרם עגבניות מרוסקות, 2 כפות גדושות רסק עגבניות, מטגנים כדקה ומוסיפים חצי כוס רותחים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומוסיפים כפית מלח, כפית פפריקה מתוקה, כפית שטוחה פלפל שחור, מערבבים וסוגרים מכסה (מערבבים מידי פעם).
  2. מכינים את תערובת המילוי - בוררים כוס בורגול גס, מכניסים לקערה, מוסיפים חצי כפית מלח, 4 כוסות מים רותחים ומניחים בצד רבע שעה.
  3. לאחר רבע שעה, קוצצים לקוביות קטנות שני בצלים. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מכניסים למחבת את קוביות הבצל, מטגנים עד שקוביות הבצל נעשות שקופות, מכבים להבה ומעבירים לקערה. מכניסים למאסטר סלייסר חצי חבילה פטרוזיליה, חצי חבילה כוסברה, עלים מ - 3 גבעולי סלרי, קוצצים דק, ומוסיפים לקערה.
  4. מסננים את הבורגול מהנוזלים ומוסיפים לקערה, מוסיפים כפית פפריקה מתוקה, כפית בהרט, חצי כפית פלפל שחור, כף אבקת מרק עוף, כפית מלח, חצי קילו בשר טחון ומערבבים היטב.
  5. ממלאים את פלפלים בתערובת, מכסים עם ראשי הפלפלים, מכניסים לסיר ומבשלים שעה וחצי עם מכסה סגור (מנערים את הסיר מידי פעם).

מתכונים קשורים

Translate »