Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פירה עם בצל מטוגן

google analytics במתכון זה צפו 14,000 גולשים

פירה עם בצל מטוגן הכי ביתי שיש. זו התוספת האהובה עלי עם כבדים של עוף, קבבים ושניצלים. פשוט להכנה וטעים.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. בסיר לא גדול על להבה בינונית מביאים לרתיחה הרבה מים. מכניסים לסיר 5 תפוחי אדמה לא מקולפים, סוגרים מכסה, מנמיכים להבה ומבשלים עד ריכוך - בערך חצי שעה. סכין הננעצת בקלות בתפוחי האדמה מעידה על תפוחי אדמה מוכנים. מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר ומניחים בקערה בצד.
  2. את הבצל מטגנים במקביל לבישול תפוחי האדמה. קוצצים לקוביות 4 בצלים בינונים. מחממים מחבת רחבה על להבה בינונית 2 דקות. לאחר 2 דקות יוצקים למחבת 5 כפות שמן, ממתינים חצי דקה ומוסיפים את קוביות הבצל. מטגנים כעשרים דקות ומערבבים מידי פעם. קוביות הבצל אמורות לשנות את צבען ולקבל גוון קרמל שחום. לאחר 20 דקות מוסיפים 3/4 כפית מלח, מערבבים, מטגנים עוד 2 דקות ומכבים להבה.
  3. מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים אותם לפירה. לתוצאה מושלמת עדיף להשתמש במועך תפוחי אדמה (דמוי כותש שום גדול), מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב. טועמים, אם חסרה מליחות מוסיפים עוד כחצי כפית מלח.

מתכונים קשורים

Translate »