Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פיננסייר פיסטוק

google analytics במתכון זה צפו 2,865 גולשים

פיננסייר פיסטוק רכים עם ארומה משגעת מהמטבח הצרפתי. כל כך טעימים שאי אפשר לעמוד בפניהם.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מניחים קלחת על להבה נמוכה ומחממים אותה ריקה חצי דקה / עד שהקלחת חמה. מוסיפים לקלחת 200 גרם חמאה ומחממים עד שהיא כמעט נשרפת ומקבלת גוון ענברי. מכבים להבה ומניחים בצד.
  2. מנפים 100 גרם קמח לתוך קערה. מוסיפים 100 גרם שקדים טחונים לאבקה, חצי כפית אבקת אפיה, מערבבים ומניחים בצד. קוצצים גס 30 פיסטוקים קלויים ומניחים בצד.
  3. מכניסים לקערת מיקסר מצוידת בוו גיטרה 150 גרם חלבונים, 200 גרם סוכר, 40 גרם טרימולין ומערבלים במהירות בינונית כ - 2 דקות / עד לקבלת קציפה לבנה ואוורירי. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח והשקדים ומערבלים כדקה עד שמתקבלת מסה אחידה.
  4. מוסיפים בעדינות את החמאה המומסת בזרם דק, 3 טיפות תמצית שקדים, כף מחית פיסטוק, טיפת צבע מאכל ירוק וממשיכים לערבל עד לקבלת מסה אחידה. מעבירים את המסה למקרר לשעה צינון.
  5. מדליקים תנור ל - 160 מעלות טורבו. בינתיינם מעבירים את המסה לשק זילוף עם צנטר עגול. מזלפים לשקעי הסיליקון עד 3/4 גובה, מפזרים פיסטוקים קצוצים גס ואופים כ - 18 דקות. ממתינים לצינון מלא, מפדרים באבקת סוכר ושומרים בכלי אטום.

מתכונים קשורים

Translate »