Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פילה עוף תרד ופטריות

google analytics במתכון זה צפו 2,308 גולשים

פילה עוף, תרד ופטריות – כל הארוחה במחבת. היא צבעונית, טעימה וקלילה. תוסיפו אורז לבן ואתם מסודרים 😊

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים קילו פילה עוף (בשלוש פעימות) ממליחים בקורט מלח, מפלפלים בפלפל שחור גרוס ומטגנים עד שנתחי העוף משנים את צבעם, הופכים את נתחי העוף, מטגנים 2 דקות נוספות ומוציאים מהמחבת לקערה.
  2. פורסים 4 שיני שום ומניחים בצד. מוסיפים למחבת כף שמן (אין צורך לשטוף את המחבת) וממתינים שהשמן יתחמם. פורסים בצל לטבעות ומוסיפים למחבת. מטגנים עד שטבעות הבצל כמעט שקופות, מוסיפים 4 שיני שום פרוסות, 300 גרם תרד ומבשלים 3 דקות.
  3. פורסים 5 פטריות, מוסיפים למחבת ומערבבים.
  4. מוסיפים כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום ומערבבים. מחזירים למחבת את נתחי העוף, מבשלים כארבע דקות (מערבבים מידי פעם) ומגישים.

מתכונים קשורים

Translate »