Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פילה עוף וגזר ברוטב סצ'ואן

google analytics במתכון זה צפו 2,709 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

פילה עוף וגזר ברוטב סצ'ואן לארוחת הצהריים שלכם. תגישו עם אורז לבן ואתם מסודרים.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים 2 בצלים לטבעות דקות בעזרת מנדולינה ומניחים בצד, פורסים 4 גזרים גדולים לטבעות דקות בעזרת מנדולינה ומניחים בצד. חותכים 5 בצלים ירוקים לטבעות ומניחים בצד. קוצצים דק עלים מחצי חבילת כוסברה ומניחים בצד.
  2. במחבת נון סטיק רחבה על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים נתחי פילה עוף, מטגנים אותם מכל הכיוונים עד שהם משנים את צבעם ומעבירים לקערה.
  3. מחזירים את המחבת ללהבה (אין צורך לשטוף), מחממים אותה מעט, מוסיפים כף שמן וממתינים כחצי דקה. מעבירים למחבת את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל כמעט שקוף. מוסיפים את טבעות הגזר ומערבבים. מבשלים 4 דקות ומוסיפים את פילה העוף.
  4. מוסיפים 3 כפות רוטב סצ'ואן, 3 כפות רוטב סויה, 2 כפות רוטב טריאקי, כפית מלח, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות. מנערים את המחבת מידי פעם.
  5. לאחר 20 דקות מוסיפים טבעות מ - 5 בצלים ירוקים, עלים קצוצים דק מחבילת כוסברה, מערבבים היטב, סוגרים מכסה ומבשלים 15 דקות נוספות.

מתכונים קשורים

Translate »